Menu
Opinie o mleku HiPP COMBIOTIK

Opinie Rodziców

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Najnowsze opinie Rodziców

Daria i jej syn Marcel, 9 miesięcy | 13.09.2019

Rewelacyjne mleczko moj syn je uwielbia Polecam wszystkim przyszłym mamom kiedy będą miały problem z wyborem mleka. Wiadomo ,iż najzdrowsze mleko matki ale niestety czasami jest tak, że tego pokarmu po prostu nie ma


Natalia i jej córka Nadia, 0 miesięcy | 13.09.2019

Mleko hipp combiotik towarzyszy nam od pierwszego dnia życia naszej Nadii ze względu na małą ilość mojego pokarmu, ale Nadia jest zachwycona mlekiem. Bardzo jej smakuje i z niecierpliwością nie może doczekać się kolejnego karmienia, ale najważniejszy jest skład mleka, który jest bardzo dobry. Mleko razem z córką oceniamy na 5+.


Ewa i jej córka Karolina, 14 miesięcy | 12.09.2019

Już po pierwszej butelce wiedzieliśmy że to jest odpowiednie mleczko dla naszego bobasa :)


Katarzyna i jej córka Aleksandra, 15 miesięcy | 11.09.2019

Mleko bardzo dobrze się sprawdza , godny polecenia sklad


Paulina i jej syn Oliwier, 3 miesiące | 11.09.2019

Jak dla mnie super wszystkie dolegliwości z brzuszkiem przeszły już po pierwszej butli mleczka


Gabriela i jej syn Marcin, 6 miesięcy | 11.09.2019

Mleko idealne. Żadnych problemów z brzuszkiem.


Katarzyna i jej syn Gabriel, 16 miesięcy | 11.09.2019

Najlepsze i najzdrowsze mleko zarówno dla malucha jak i dla starszaka ! Odkąd przeszliśmy na mleko hipp wszystkie dolegliwości brzyszkowe znikneły . Polecam każdej mamie


Iwona i jego syn Maximilian, 7 miesięcy | 10.09.2019

Mleko Hipp 2 Bio Combiotik bardzo smakuje naszemu synkowi. Nasz synek na początku był dokarmiany mlekiem modyfikowanym, gdyż nie miałam dużo swojego mleka. Próbowaliśmy mleka różnych firm, jednak maluszka po nich bolał brzuszek, po jedzeniu był niespokojny, prężył się. Koleżanka poleciła nam Hipp Pre i Hipp 1 Bio Combiotik - spróbowaliśmy i to był strzał w dziesiątkę. Po tym mleku maluszek był zadowolony i nie miał żadnych dolegliwości. Mogę z czystym sumieniem polecić to mleko, jest dobre dla maluszka (bardzo dobry skład), wydajne i niedrogie.


Urszula i jej syn Apolonia, 3 miesiące | 10.09.2019

Apolonia jest w większości karmiona piersią, jednak od czasu do czasu zdarza się, iż potrzebujemy mleko zastępcze. Nie zauważyłam u córki kolek, akurat zasługa mleka to nie jest, ponieważ Pola nei ma kolek w ogóle, jednak na pewno nie przyczynia się do nich. Przyjemny zapach, więc u nas póki co na plus


Elżbieta i jej córka Julia, 23 miesięcy | 10.09.2019

Świetnie tolerowany przez dziecko. Jestem bardzo zadowolona z produktu.