Menu
Opinie o mleku HiPP COMBIOTIK

Opinie Rodziców

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Najnowsze opinie Rodziców

Monika i jej syn Karol, 5 miesięcy | 25.10.2019

Stosuje mleko Hipp już u drugiego dziecka. Bardzo dobrze jest tolerowane oraz nie powodują żadnych zaparć a ponadto mleko ma super skład. Mleko nr 1 pod każdym względem. Każdej niezdecydowanej mamie jak najbardziej polecem.


Daria i jej syn Marcel, 10 miesięcy | 25.10.2019

Mleczko hipp combiotic jest z nami od samego poczatku moj synus je uwielbia ma już 10msc


Karolina i jej córka Agatka, 4 miesiące | 25.10.2019

Nie znam innego lepszego mleka od Hipp. Moja mała chętnie je. Nie na boleści, prawidłowo przybiera na wadze.


Bogusia i jej syn Szymon, 0 miesięcy | 25.10.2019

Mleko jest super


Izabela i jej syn Marcel, 6 miesięcy | 25.10.2019

Co wyróżnia mleko hipp na tle innych mleko. Najlepszym testerem są nasze dzieci. Dzięki mlekom hipp mam szczęśliwe dziecko. W pierwszych miesiącach życia syna hipp pomógł nam z kolkami, uregulowal rytm wyproznien. W drugim półroczu nie zamienimy firmy na żadna inna. Hipp dostarcza nam wszystkich niezbędnych witamin potrzebnych w rozwoju maluszka oraz szczęśliwie niebolacy brzuszek. Niezależnie od skali moja ocena zawsze będzie jak najwyższa. Polecamy z czystym sumieniem.


Michalina i jej córka Maja, 15 miesięcy | 24.10.2019

Najlepszy skład na rynku. Córka urodziła się z hipotrofią, A pięknie przebiegała po tym mleku. Polecam każdemu


Ewelina i jej syn Fabian, 6 miesięcy | 24.10.2019

Jak dla nas najlepsze mleko że wszystkich.


Grażyna i jej syn Jaś, 10 miesięcy | 24.10.2019

Mleko super bardzo dobre i przyjazne dla małych brzuszków.Moje maleństwo bardzo chętnie je pije. Stworzone z myślą dla najważniejszych,małych istotek na tym świecie.


Agnieszka i jej syn Mikołaj, 9 miesięcy | 24.10.2019

Mleko hipp towarzyszy nam od drugiego miesiąca życia naszego maluszka. Przejście na mleko było konieczne, dlatego tez chcieliśmy wybrać mleko, ktore byłoby najlepsze. Nie próbowaliśmy innego. Nasz wybór był oczywisty. Po zapoznaniu się ze składem jak i opiniami innych mam, postanowiliśmy i my spróbować. Wybór oczywiście był trafny. Nigdy nie mieliśmy problemów brzuszkowych (poza kolkami, które nie były spowodowane mlekiem), synek mleko hipp bardzo dobrze toleruje, a na widok butelki widać tylko uśmiech i radość na twarzy. Z marki hipp będziemy korzystać jeszcze przez długie miesiące :) zarówno z mleka, jak i kaszek czy też płynu do kąpieli :)


Karolina i jej syn Bruno, 9 miesięcy | 24.10.2019

Dla mnie to najlepsze mleko. Każde, z trójki moich dzieci dostawało właśnie takie. Dobry skład, smak zaakceptowany przez dziecko od pierwszego łyka i mój spokój, że moje małe szczęście będzie rozwijało się dobrze, a ja mogę skupić się na kolekcjonowaniu pięknych chwil