Menu
Opinie o mleku HiPP COMBIOTIK

Opinie Rodziców

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Najnowsze opinie Rodziców

Monika i jej córka Jagoda, 16 miesięcy | 28.10.2019

Moja roczniaczka uwielbia mleko hipp, przez 10miesięcy była karmiona piersią, choć nie tolerowała butelki udało się ją przyzwyczaić i podrzucać małymi porcjami mleko modyfikowane. Teraz nie widzi świata po za mlekiem hipp, A ja radosna bo wiem że ma dobry skład, ekologiczny i nie jest dosładzany jak inne popularne mleko modyfikowane.


JUDYTA i jej syn Gabriel, 10 miesięcy | 28.10.2019

Mleczko jest smaczne. Już pierwsza próba zakończyła się sukcesem. Gabryś pije je z apetytem mimo, że bardzo baliśmy się odstawienia od piersi. Skład mleka imponujący dlatego cieszy mnie wybór Maluszka. Pozdrawiamy


Paulina i jej syn Szymon , 6 miesięcy | 27.10.2019

Jedyne mleko, po którym syn nie ma uczulenia. Mleko, ktore ma najlepszy i najbardziej naturalny skład


Monika i jej córka Julia, 3 miesiące | 27.10.2019

Świetny skład, dziecko je z apetytem


Izabela i jej córka Kornelia , 7 miesięcy | 27.10.2019

Mleko HIPP to naprawdę najlepsze mleko modyfikowane dostępne na rynku!! Dzięki niemu już zapomniałam co to kolki! Polecam je wszystkim znajomym.


Patrycja i jej córka Gabriela, 33 miesięcy | 27.10.2019

Bardzo dobre mleko, sycace i z godnym polecenia składem.


Przemyslaw i jego syn Oliwier, 30 miesięcy | 27.10.2019

Bardzo dobre, synek chetnie je pije.


Wioletta i jej syn Michał, 5 miesięcy | 27.10.2019

Mleko godne polecenia. Zostało podane już w szpitalu i od tego momentu Mały ma je podawane. Nie było żadnych kolek ani uczuleń.


Justyna i jej syn Stanisław, 8 miesięcy | 26.10.2019

Stasiowi bardzo smakuje mleczko,żadnych dolegliwości brzuszkowych innych a to najważniejsze:)serdecznie polecamy Hipp Combiotic


Alicja i jej córka Weronika, 8 miesięcy | 26.10.2019

Jedyne mleko,po którym mój maluch nie ma problemów z brzuszkiem. Córka jest karmiona mlekiem Hipp Combiotik od pierwszych tygodni po urodzeniu. Na mleko Hipp Combiotik trafiłam po przetestowaniu innych dostępnych mieszanek ale kończyło się to zazwyczaj jej bólem brzuszka i moimi nerwami. Hipp Combiotik to był strzał w 10 i zarazem definitywny koniec problemów brzuszkowych mojego dziecka. Później Mała bez żadnych problemów przechodziła na kolejne mleko Hipp dla starszych dzieci.Dla mnie rewelacja!