Menu
Opinie o mleku HiPP COMBIOTIK

Opinie Rodziców

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Najnowsze opinie Rodziców

Gabriela i jej córka Zosia, 10 miesięcy | 23.06.2020

Córeczce mleko bardzo smakuje, ma świetny skład, a Malutka nie ma żadnych problemów z brzuszkiem.


Angelika i jej córka Eliza, 14 miesięcy | 16.06.2020

Z całego serca polecamy Hipp Combiotik. Odkąd Eliza zaczęła je pić, mniej choruje.


Natalia i jej syn Bruno, 9 miesięcy | 12.06.2020

Właśnie spróbowaliśmy mleka Hipp 2 BC, jako 5 rodzaj mm (zamierzam zakończyć karmienie piersią) i zasmakowało jak żadne inne. Jestem pod wrażeniem!


Paulina i jej córka Nadia, 7 miesięcy | 11.06.2020

Jesteśmy bardzo zadowolone z mleka hipp combiotik 1 i 2 :) i póki córeczka będzie pić mleko, na pewno zostaniemy przy hipp :)


Małgorzata i jej syn Bartosz , 6 miesięcy | 11.06.2020

Synek zjada mleko z apetytem, zobaczy butelkę to już z daleka otwiera buzię. Od kiedy przestałam karmić piersią a było to dość szybko niestety to syn pił hipp combiotik 1 i teraz już pije hipp combiotik 2 i nie dzieje się nic niepokojącego, nie miał kolek ani żadnych problemów brzuszkowych. Więc polecam mleko


Adrianna i jej córka Julia, 8 miesięcy | 09.06.2020

Super, drugie dziecko karmione hipp, kupilismy raz mleko innej firmy ale w zapachu przypominalo zboze :-/ Super, dziecko nie mialo problemow brzuszkowych, nie ulewalo sie


Martyna i jej syn Leon, 9 miesięcy | 06.06.2020

Byłoby idealne gdyby nie zawierało oleju palmowego.


Izabela i jej syn Aleksander, 1 miesiąc | 05.06.2020

Swietne mleczko, nie uczula, dziecko je z apetytem i super sie najada


Diana i jej córka Klaudia, 0 miesięcy | 31.05.2020

Maluszek fajnie je przyjmuje jestem zadowolona


Natalia i jej córka Alicja, 1 miesiące | 28.05.2020

Jedyne wlasciwe mleczko. Malutka jadla na poczatku bebilon ale miala straszne zaparcia. Po HIPP zero problemow :) dziecko najedzone i szczesliwe :)