Menu
Opinie o mleku HiPP COMBIOTIK

Opinie Rodziców

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Najnowsze opinie Rodziców

Ewelina i jej syn Kacper, 3 miesiące | 03.02.2020

Polecam jak najbardziej to mlrko dziecku smakuje a przede wszystkim wszystko ustalo bóle brzuszka itd mleko naprawdę pomogło :-)


Joanna i jej syn Mateuszek, 12 miesięcy | 21.01.2020

Mleko świetnie się u nas sprawdzilo. Kończymy właśnie ostatnia puszkę 2 i przechodzimy na wyższy poziom, bo synek skończył już roczek. Z czystym sumieniem mogę polecić mleko innym mamom. Ekologiczne, z dobrym skladem i przede wszystkim od razu zaakceptowane przez dziecko.


Armanda i jej syn Mikołaj, 14 miesięcy | 19.01.2020

Jest poprostu super żadnych problemów z brzuszkiem


Natalia i jej córka Klara, 9 miesięcy | 19.01.2020

Dzięki Hipp combiotik moja córka przestała miewać problemy z brzuszkiem :)


Katarzyna i jej córka Julia, 11 miesięcy | 18.01.2020

Córeczka najedzona i szczęśliwa. Żadnych problemów brzuszkowych.


Monika i jej syn Nikodem, 10 miesięcy | 18.01.2020

Bardzo dobre mleczko. Synuś uwielbia nie ma po nim żadnych dolegliwości. Dużym plusem jest dostępność mleka prawie w każdym sklepie.Polecam


Patrycja i jej córka Łucja, 1 miesiąc | 17.01.2020

Mojej córce bardzo podpasowało mleko hipp conbiotic i zdał egzamin u nas a próbowaliśmy masę innych mlek i nie zdały egzaminu


Aneta i jej córka Liliana, 9 miesięcy | 17.01.2020

Polecam mleko Hipp. Na początku karmiłam piersią ale z różnych przyczyn straciłam pokarm. Zakupiłam mleko z innej firmy ale różnie z tym mlekiem było. Następnie postanowiłam zakupić hipp i nie żałuje. Polecam również słoiczki z tej firmy <3


Agnieszka i jej syn Dominik, 10 miesięcy | 16.01.2020

Opakowanie praktyczne, eleganckie. Mleko łatwo się rozpuszcza nie ma grudek. Synek z oporami do tej pory pił bebilon a tu miłe zaskoczenie bo synek spróbował mleko hipp i mu zasmakowało. Porcje okolo170ml wypija na śniadanie ( później zjada jajko, owoc lub chleb z białym serem lub coś innego). Ja lada dzień wracam do pracy więc karmienie piersią zostanie tylko wieczorem i w nocy. Bardzo mnie cieszy że tak łatwo dał się przekonać do mleka następnego. Produkt godny polecenia, mleko nie powoduje trudności z trawieniem. Jest dość sycące.


Paulina i jej córka Weronika, 0 miesięcy | 15.01.2020

Polecam