Menu
Opinie o mleku HiPP COMBIOTIK

Opinie Rodziców

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Najnowsze opinie Rodziców

Agata i jej syn Kacper, 14 miesięcy | 19.02.2020

Mleko nie powoduje żadnych dolegliwości brzuszkowych. Ma super skład. Dziecko je z apetytem. Kupiłabym jeszcze raz to mleko. Najlepsze dla maluchów.


Natalia i jej córka Zosia , 7 miesięcy | 19.02.2020

Odpowiednie mleko następne po karmieniu piersią!


Bożena i jej syn Tobiasz, 8 miesięcy | 15.02.2020

Tobiasz uwielbia to Mleczko :)


Beata i jej syn Leon, 0 miesięcy | 15.02.2020

Dajemy hippa drugiemu dziecku.Sprawdza się znakomicie.


Kinga i jej córka Helenka, 6 miesięcy | 13.02.2020

Super skład mleka ! Maleństwu bardzo smakuje


Anna i jej córka Hania, 10 miesięcy | 12.02.2020

Sprawdzone mleko przeze mnie i przez siostrę. Zero zaparć i kolek. Dziecko bardzo chętnie pije mleko Hipp od pierwszego dnia życia.


Angelika i jej syn Tymon, 9 miesięcy | 12.02.2020

Wybróbowaliśmy z synkiem wiele mlek po których mocno bolał brzuszek, mleko Hipp okazało się strzałem w 10! Bóle ustały, bardzo polecam !!


Natalia i jej syn Konstanty , 4 miesiące | 12.02.2020

Od urodzenia syna próbowaliśmy kilka rodzajów mleka, które jednak nie służyły synkowi, ponieważ występowaly dolegliwości brzuszkowe. Odkąd karminy maluszka hipp combiotik wszystkie dolegliwości ustały i mały bardzo ładnie przybiera na wadze. Przy następnym dziecku, jeżeli będzie potrzeba istnienia mlekiem modyfikowanym, na pewno zaczne od hipp.


Monika i jej córka Wiktoria , 2 miesiące | 12.02.2020

Najlepsze mleko na rynku mamy od urodzenia i się sprawdza


Agata i jej syn Tymoteusz, 4 miesiące | 11.02.2020

Po zastosowaniu HiPPa wreszcie skończyły się u nas cuchnące bąki i Tymek zaczął się regularnie wyróżniać. Wcześniej stosowalismy konkurencyjne mm i do pięt nie dorasta Combiotikowi.