Menu
Opinie o mleku HiPP COMBIOTIK

Opinie Rodziców

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Najnowsze opinie Rodziców

Agnieszka i jej syn Dominik, 10 miesięcy | 16.01.2020

Opakowanie praktyczne, eleganckie. Mleko łatwo się rozpuszcza nie ma grudek. Synek z oporami do tej pory pił bebilon a tu miłe zaskoczenie bo synek spróbował mleko hipp i mu zasmakowało. Porcje okolo170ml wypija na śniadanie ( później zjada jajko, owoc lub chleb z białym serem lub coś innego). Ja lada dzień wracam do pracy więc karmienie piersią zostanie tylko wieczorem i w nocy. Bardzo mnie cieszy że tak łatwo dał się przekonać do mleka następnego. Produkt godny polecenia, mleko nie powoduje trudności z trawieniem. Jest dość sycące.


Paulina i jej córka Weronika, 0 miesięcy | 15.01.2020

Polecam


Martyna i jej syn Mikołaj , 11 miesięcy | 15.01.2020

Najlepsze mleko jakie próbowaliśmy. Synek chętnie je pije, bardzo dobre w smaku, brzuszek po nim nie boli. Dostalismy dwa opakowania do testowania i od tamtej pory kupujemy. Polecam wszystkim mamom.


Kinga i jej syn Franciszek, 6 miesięcy | 15.01.2020

Mleko jest super, syn je chętnie je i dobrze przyswaja, nie ma problemów z brzuszkiem i z kupią, nawet wyniki krwi się nam poprawiły. Na pewno dostarcza dziecku wszystkich potrzebnych składników.


Alicja i jej syn Filip, 6 miesięcy | 15.01.2020

Jesteśmy na HiPP odkad Filip skończył miesiąc to najlepsze mleko jakie mogło byc


Beata i jej córka Weronika, 8 miesięcy | 14.01.2020

Po karmieniu piersią mleko HiPP 2 Bio combiotic to był świetny wybór. Mój maluszek bardzo dobrze przyjął to mleko, bez żadnych dolegliwości. Brzuszek mojej córeczki jest zadowolony i dlatego ona jest radosna, ma siłę i chęć na zabawę i dobrze śpi. Dzięki temu, że moja córeczka jest taka radosna i nie ma problemów z brzuszkiem może śmiało poznawać otaczający ją świat.


Monika i jej syn Staś, 11 miesięcy | 13.01.2020

Mleczko jest rewelacyjne. Mój Synuś je uwielbia...


Paulina i jej syn Igor, 6 miesięcy | 13.01.2020

Wlasciwie od urodzenia stosujemy Panstwa mleko i będziemy mu wierni! Synek nie miał zadnych kolek,zaparc ani problemów z brzuszkiem. Jestem przekonana,ze jest to zasluga wspaniałego składu i pierwszorzędnej jakości!


Dominika i jej córka BASIA, 0 miesięcy | 13.01.2020

Mój maluszek uwielbia to mleko


Dominika i jej córka BASIA, 0 miesięcy | 13.01.2020

Mój maluszek uwielbia to mleko