Menu
Opinie o mleku HiPP COMBIOTIK

Opinie Rodziców

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Najnowsze opinie Rodziców

Anna i jej syn Franciszek, 7 miesięcy | 13.10.2019

Ze względu na to, że nie miałam pokarmu musiałam prawie od samego początku karmic synka sztucznie. Synek miał kolki i miał też problem z zaparciami. Próbowaliśmy różnych mlek ale dopiero HIPP COMBIOTIC sprawił,że problemy nasze się skończyły i dziecko zaczęło spać w nocy i samodzielnie się wypróżniać. Plecam w 100%. Ania


Patrycja i jej syn Aleksander, 12 miesięcy | 13.10.2019

Tylko to mleko syn chce pić. i ma super skład.


Renata i jej syn Antoś, 14 miesięcy | 12.10.2019

Najlepsze mleko jakiego używalismy


Marta i jej syn Mateusz, 0 miesięcy | 12.10.2019

Używałam mleka Hipp Combiotic HA1. Mój syn przestał mieć po nim problemy z kupką. Teraz zacznę stosować Hipp Combiotic 1 ten standardowy i mam nadzieję że będzie podobnej jakości


Jozef i jego syn Macius, 1 miesiące | 11.10.2019

Super polecamy


Katarzyna i jej córka Magdalena, 1 miesiąc | 11.10.2019

Najlepsze mleko . Polecam


Zosia i jej syn Piotr, 4 miesiące | 09.10.2019

Syn Pije mleko Hipp combiotyk 1 od 2 miesiaca życia i bardzo mu przypasowało i nie uczuliło, bardzo jestem zadowolona z mleka Hipp i nadal bede je kupowac ;)


Józef i jego syn Maksymilian, 0 miesięcy | 08.10.2019

Mleko treściwe, z dużą doza witamin. Serdecznie polecam.


Sylwia i jej syn Julian, 2 miesiące | 05.10.2019

Witam z czterech przetestowanych mlek moj Juluś wybrał hipp Combiotik.Skonczyly sie problemy z brzuszkiem lepiej sie wypróżnia i wiecej zjada.Dziekuje i pozdrawiam


Anna i jej syn Tomasz, 0 miesięcy | 03.10.2019

Mleko Hipp Bio Combiotik musieliśmy podać Tomaszowi już w szpitalu z powodu niewystarczającej ilości mleka Mamy. Mały chętnie je pił dlatego po wyjściu że szpitala kupiliśmy właśnie je. Nie chciałam eksperymentować z innymi mlekami choć wiele osób próbowało nas do tego przekonać. Teraz wiem że to był strzał w 10 bo w podbramkowej sytuacji mogę je podać Maluszkowi a On jest szczęśliwy i najedzony :)