Menu
Opinie o mleku HiPP COMBIOTIK

Opinie Rodziców

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Najnowsze opinie Rodziców

Klaudia i jej córka Wiktoria, 0 miesięcy | 03.08.2019

super


Joanna i jej córka Luiza, 4 miesiące | 02.08.2019

Mleko na 5+


Malwina i jej córka Alicja, 9 miesięcy | 02.08.2019

Moja córka jest wcześniakiem z 26 tyg ciąży. Karmię ją mlekiem modyfikowanym odkąd skończyła dwa miesiące urodzeniowe. W szpitalu dostawała inną mieszankę, lecz ciągle zmagaliśmy się z zaparciami. Do zmiany mleka na hipp namówiła nas nasza położna srodowiskowa. Spróbowaliśmy i problem zniknął. Warto było zmienić mleko. W tej chwili córka jest już na mleku hipp2.


Emilia i jej syn Tymek, 9 miesięcy | 01.08.2019

Mleko o bardzo dobrym skladzie:) Dostał je w szpitalu i to było super. Mialałam do wyboru Hipp i Bebilon. I jestem zadowolona z wyboru:) Karmilam naprzemiennie piersia i waszym mleczkiem gdy nie mogl ssac za bardzo i nie przybierał na wadze tyle ile powinien. Wyrosl na zadolonego i silnego maluszka rozrabiake:))) W szpitalach po urodzeniu w jednorazowycj buteleczkach ze smoczkami to swietna akcja i kampania:) Szpital Bielański Warszawa tak robi. Nie strzykawki, bezimienne i niewiadomo co daje sie dziecku, jak w wielu innych. Tylko dokladnie widzialam co daje i co smakuje dziecku. Powinno byc wiecej takich mozliwosci.


Jolanta i jej córka Kinga, 8 miesięcy | 01.08.2019

Najlepsze mleko jakie moglam wybrac dla swojej pociechy. Ogromny plus za pro i prebiotyki zawarte w mleku.


Camilla i jej syn Maksymilian, 3 miesiące | 31.07.2019

Karmie piersią. Ale czasem potrzebuje dac butelke gdy mnie nie ma. Mleko jest delikatne. Maluszkowi nic sie nie dzieje. Smakuje mu. Jestem zadowolona bo nie zaburza karmienia piersia.


Anna i jej syn Bruno, 8 miesięcy | 31.07.2019

Przeszliśmy na 2 hipp combiotik po mleku Bebilon ponieważ pojawiły się problemy z brzuszkiem mleko rewelacyjne!


Paulina i jej syn Filip, 5 miesięcy | 31.07.2019

Mega!!! :)


Dominika i jej syn Norbert, 18 miesięcy | 31.07.2019

Bardzo dobre mleko. Dziecko chętnie wypija i nie ma żadnych problemów pokarmowych podczas stosowania. Również stosowałam cała serię produktów Hipp u starszej córki dlatego bez wahania podjęłam decyzję o stosowaniu u synka.


Justyna i jej syn Alex, 12 miesięcy | 31.07.2019

Świetne mleko, Alex za nim przepadał, jednak względem hipp 1 wymagało wprawy, aby się rozpuściło. Do miarki tez się niestety przyklejalo... Jednak skład ma świetny, mały rósł jak na drożdżach, zapach tez bardzo przyjemny, w tym było bardzo wydajne. Jesteśmy z hippem od początku i wyglada na to, że już tak pozostanie. Mimo mankamentów, które troszkę utrudniały przygotowanie zwycięża jakość produktu i zadowolenie dziecka. 5/5!